Stație betoane Mediaș

Torcretare beton umed

Soluție modernă care aduce beneficii semnificative în ceea ce privește calitatea și eficiența lucrărilor de construcții
servicii torcretare beton

Proiectarea pneumatică a betonului umed

Torcretarea betonului umed este o tehnică modernă de consolidare și reabilitare a structurilor din beton care presupune proiectarea pneumatică a betonului la viteză mare pe suprafețe verticale sau orizontale. În acest proces, betonul devine dens și aderă bine la suprafața pe care se aplică, oferind o uniformitate foarte bună a betonului.

Unul dintre principalele avantaje ale torcretării este că aceasta înlocuiește cu succes manopera manuală, ceea ce duce la reducerea costurilor de execuție a lucrării. În plus, datorită vitezei de lucru și a posibilității de aplicare la distanță, torcretarea permite realizarea unor lucrări în spații greu accesibile.

Utilizările torcretării sunt diverse și variate. Aceasta poate fi folosită pentru consolidarea sau reabilitarea podurilor, zidurilor, viaductelor, barajelor și a oricărui tip de încăpere sau spațiu subteran de tip bazin pentru apă, depozit, piscină, beci, stație electrică.

  • Înlocuiește eficient manopera manuală
  • Viteză mare de lucru chiar și în spații greu accesibile
  • Calitate și eficiență sporite
  • Reducerea considerabilă a costurilor de aplicare a betonului
image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Proiecte de succes

Punerea în operă a betonului prin torcretare se face în mod eficient, rezultând într-o îmbunătățire a caracteristicilor de rezistență și durabilitate ale betonului. De asemenea, torcretarea asigură o bună protecție împotriva deteriorărilor cauzate de mediul înconjurător.

Torcretarea betonului umed este, fără îndoială, un proces care aduce beneficii semnificative în ceea ce privește calitatea și eficiența lucrărilor de construcții. Fie că este vorba de lucrări de consolidare a unor structuri existente sau de construcții noi, torcretarea reprezintă o soluție fiabilă, rapidă și economică.

În concluzie, torcretarea betonului umed este o metodă care oferă nenumărate avantaje. De la viteză și eficiență în punerea în operă, până la posibilitatea de a aborda proiecte de consolidare în locuri greu accesibile, torcretarea betonului umed se dovedește a fi o tehnică indispensabilă în lumea construcțiilor moderne. Prin utilizarea acestei tehnici, putem asigura o calitate superioară a betonului, o durată mai lungă de viață a structurilor și o reducere semnificativă a costurilor de execuție.

torcretare beton umed
torcretarea umeda a betonului
image

În primul rând, apreciez seriozitatea. Am mai lucrat și cu alte firme și niciuna nu a fost așa punctuală! Comunicarea a fost foarte bună, ce am discutat așa a fost. Eu am fost chiar foarte mulțumit! Se vede că este o echipă tânără care vrea să facă performanță și care se încadrează în standarde europene, să zic.
Aș recomanda stația de betoane AUTORUN cu mare plăcere. Sunt foarte plăcut surprins, am mai turnat beton, se poate vedea, cu alte firme. Acesta s-a văzut din start că e calitativ. Vreau să știu: 5 stele sunt la recenzii sau 10? Dar eu v-aș da maxim! Meritați pe deplin. Sunt foarte încântat și pe viitor vă voi recomanda altora, dar și eu dacă am nevoie, cu siguranță nu o să mă îndrept altundeva.

AUTORUN COMPANY
Ioan Bucșă
image

La începutul temeliei căutam o stație de betoane profesionistă, (fără găuri prin cifă) să ma asigur ca tot betonul ajunge la mine. După o serie de consultări cu alte stații de beton, am tras rapid concluzia că Autorun Company e singura stație de beton care se ridică la standardul așteptat de mine! Calitatea betonului, seriozitatea firmei și punctualitatea mă determina să las această recenzie. Voi construi și următoarele construcții cu dvs și vă voi recomanda mai departe!

AUTORUN COMPANY
Ilarie Brindea
image

Am fost plăcut surprins pentru că am dat mai multe telefoane și nu am reușit să găsesc pe nimeni într-un interval atât de scurt de timp. Am fost surprins că m-ați putut ajuta chiar în două ore, chiar ok. V-ați uitat la teren, ce soluții putem să găsim, pentru că avem o dificultate la pomparea betonului pentru că avem o distanță destul de mare de la acces până la turnare. Plăcut surprins din toate punctele de vedere.

AUTORUN COMPANY
Osvath Zsolt
image

Am observat că furnizează beton de calitate și sunt foarte punctuali. Niciodată nu au întârziat. Și sperăm că și în viitor să colaborăm, cu lucrări pe care le avem în zona Mediașului, pentru că suntem mulțumiți.

STRABAG
Dorin Hădărugă
STRABAG
image

Mărcile de beton livrate au îndeplinit exigențele beneficiarului. Livrarea betonului s-a executat în concordanță cu termenii contractului, lucrarea prezentând în final un înalt grad de calitate.

STONE WHITE SRL
Manager
STONE WHITE

Ai întrebări? Sună-ne azi!

+40 786 973 889

Broșură servicii

Dacă sunteți în căutarea unui partener care să vă ajute să vă eficientizați proiectele, să eliminați problemele înainte ca acestea să apară și să vă asigure că obțineți cea mai bună ofertă pentru proiectul dumneavoastră, noi suntem soluția.