Stație betoane Mediaș

Ioan Bucșă

  • 17 august 2023
În primul rând, apreciez seriozitatea. Am mai lucrat și cu alte firme și niciuna nu a fost așa punctuală! Comunicarea a fost foarte bună, ce am discutat așa a fost. Eu am fost chiar foarte mulțumit! Se vede că este o echipă tânără...

Ilarie Brindea

  • 4 iulie 2023
La începutul temeliei căutam o stație de betoane profesionistă, (fără găuri prin cifă) să ma asigur ca tot betonul ajunge la mine. După o serie de consultări cu alte stații de beton, am tras rapid concluzia că Autorun Company e singura stație de...

Osvath Zsolt

  • 3 iulie 2023
Am fost plăcut surprins pentru că am dat mai multe telefoane și nu am reușit să găsesc pe nimeni într-un interval atât de scurt de timp. Am fost surprins că m-ați putut ajuta chiar în două ore, chiar ok. V-ați uitat la teren,...

Dorin Hădărugă

  • 29 iunie 2023
Am observat că furnizează beton de calitate și sunt foarte punctuali. Niciodată nu au întârziat. Și sperăm că și în viitor să colaborăm, cu lucrări pe care le avem în zona Mediașului, pentru că suntem mulțumiți.

Manager

  • 28 iunie 2023
Mărcile de beton livrate au îndeplinit exigențele beneficiarului. Livrarea betonului s-a executat în concordanță cu termenii contractului, lucrarea prezentând în final un înalt grad de calitate.
AUTORUN SRL este un furnizor de încredere, care a răspuns prompt tuturor exigențelor noastre. Produsele societății au satisfăcut toate pretențiile proiectului ce l-am avut în derulare. Nu au existat probleme pe parcursul colaborării noastre.

Manager

  • 27 iunie 2023
Calitate superioară în executarea unor lucrări cu un grad înalt de dificultate; receptivitate în relațiile de colaborare cu personalul calificat și îndeplinirea atribuțiilor contractuale cu un maxim profesionalism.

Jesus Segovia Melgar

  • 17 februarie 2022
Produsele furnizate au fost de bună calitate. Apreciem calificativul firmei ca fiind „FOARTE BUN”,  nu s-au înregistrat neconformități, recepții amânate sau respinse, care să conducă la neîndeplinirea clauzelor contractuale.

Manager

  • 17 februarie 2022
Recomandăm Compania AUTORUN SRL. Este un furnizor de încredere, oferind produse de calitate, promptitudine și profesionalism. Produsele societăți au satisfăcut toate pretențiile proiectelor și nu s-au înregistrat probleme pe parcursul colaborării noastre.