Stație betoane Mediaș

Piloți forați în proiectul ”Hala de Producție și Depozitare Harting din Agnita”

Am furnizat betonul pentru acest proiect depășind așteptările clientului.

Categorie

Industrial

Client

SBR – Soletanche Bachy Fundații SRL

Data

septembrie 2022

Locație

Agnita

Un alt proiect important realizat de AUTORUN COMPANY, furnizare de beton pentru piloți forați la Hala de Producție și Depozitare Harting din Agnita.
Ne-am asigurat că betonul furnizat respectă standardele și cerințele stricte ale proiectului, atingând și depășind așteptările beneficiarului.

image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Comenzi livrate
image
2000 +
5 stele primite
image
300 +
Clienți fericiți

Piloți forați din beton C25/30 D16

Unul dintre aspectele cele mai remarcabile ale acestui proiect a fost provocarea tehnică de a menține lucrabilitatea betonului. Cu abilitate și experiență, echipa noastră a reușit nu doar să atingă acest obiectiv, ci să-l depășească.
Betonul pe care l-am furnizat pentru această lucrare a fost de tip C25/30 D16, completat cu aditivul Supermix în proporție de 4kg/mc. Acesta a avut o tasare de 240mm la ieșirea din stație și, după 1,5 ore de malaxare, s-a asigurat că betonul se încadrează în parametrii standard.

Rezultatul final al acestui proiect

Reușita acestui proiect exemplifică angajamentul AUTORUN COMPANY de a depăși provocările și de a oferi soluții inovatoare care îndeplinesc și depășesc cerințele clienților noștri.

Lucrează cu noi!

Ai un proiect viitor?

Suntem pregătiți, să ne punem expertiza la lucru pentru proiectul tău. Echipa noastră dedicată este aici pentru a te ajuta în cele mai mici detalii.