Stație betoane Mediaș

Pardoseală din beton Hala Aterm

Suntem încântați să împărtășim povestea unei colaborări de succes între Autorun Company și Aterm SRL într-un proiect local de amploare.

Categorie

Industrial, Comercial, Birouri

Client

Aterm SRL

Data

august 2022

Locație

Mediaș

Aterm SRL a realizat o investiție semnificativă într-o nouă facilitate de producție, o hală cu o suprafață de 6000 mp.

În cadrul acestei colaborări, am furnizat 1200 mc de beton armat cu armatură dispersă clasa 25/30, utilizând cimentul EcoPlanet pentru a reduce emisiile de carbon, pentru o pardoseală din beton. Am reușit să gestionăm cu succes provocarea termenelor strânse și a cantității mari de beton necesară.

Suntem mândri de rezultatele obținute în această colaborare și suntem recunoscători partenerului nostru, Aterm SRL, pentru încrederea acordată. Ne angajăm să continuăm să oferim soluții inovatoare și sustenabile în domeniul construcțiilor, rămânând fidel valorilor noastre fundamentale: competența, dezvoltarea continuă și satisfacția clienților.

image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Comenzi livrate
image
2000 +
5 stele primite
image
300 +
Clienți fericiți

Pardoseală din beton cu cimentul EcoPlanet

AUTORUN COMPANY a atins un nou prag de excelență în anul 2022 prin realizarea unui proiect de furnizare semnificativă de beton. În colaborare cu Holcim, unul dintre cei mai importanți producători de ciment și beton la nivel mondial, ne-am asumat responsabilitatea de a furniza 1200 de mc de beton armat cu armatură dispersă clasa 25/30 pentru o pardoseală într-o hală cu o suprafață totală de 6000 mp.

Betonul a fost aplicat prin metoda elicopterizării, un proces care asigură o finisare superioară și o distribuție egală a betonului pe toată suprafața. Betonul armat cu armatură dispersă clasa 25/30 se caracterizează printr-o rezistență ridicată la compresiune, precum și o bună rezistență la intemperii și uzură, recomandându-se pentru construcții cu cerințe mecanice și de durabilitate ridicate.

În ciuda complexității proiectului și a cantității mari de beton necesar, am reușit să finalizăm lucrările într-un timp impresionant de doar trei zile. Acest lucru a fost posibil datorită unei planificări logistice bine puse la punct, a tehnologiei moderne de care dispunem și a profesionalismului echipei noastre.

pardoseala beton ecoplanet
pardoseala din beton Aterm

Rezultatul final al acestui proiect

Această realizare subliniază capacitatea AUTORUN COMPANY de a oferi produse de înaltă calitate în timpuri record, menținând în același timp cele mai înalte standarde de lucru. Continuăm să consolidăm reputația noastră ca lideri în industria betoanelor prin astfel de proiecte și prin nivelul de serviciu de excepție pe care îl oferim clienților noștri.

  • Suprafață perdoseală: 6000 mp.
  • Beton armat cu armatură dispersă clasa 25/30: 1200 mc.
  • Termen de livrare: 3 zile.
Lucrează cu noi!

Ai un proiect viitor?

Suntem pregătiți, să ne punem expertiza la lucru pentru proiectul tău. Echipa noastră dedicată este aici pentru a te ajuta în cele mai mici detalii.