Stație betoane Mediaș

Livrare beton, proiect rezidențial în comuna Alma Vii

Suntem mândri să vă prezentăm proiectul nostru de succes în comuna Alma Vii, unde am livrat beton de calitate superioară, produs în propria noastră stație de betoane, sub marca "AUTORUN".

Categorie

Rezidențial

Client

Andrei David

Data

iulie 2023

Locație

Alma Vii, jud. Sibiu

Suntem mândri să vă prezentăm proiectul nostru de succes în comuna Alma Vii, unde am livrat beton de calitate superioară, produs în propria noastră stație de betoane, sub marca „AUTORUN”.

image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Comenzi livrate
image
2000 +
5 stele primite
image
300 +
Clienți fericiți

Obiectivele proiectului

Am utilizat o pompă specializată pentru a asigura turnarea eficientă și uniformă a betonului atât pentru fundație, cât și pentru placa casei unei persoane fizice. Betonul nostru de calitate superioară, îmbogățit cu aditivi de înaltă performanță, a asigurat o fundație și o placă solidă, durabilă și rezistentă la solicitări. Echipa noastră dedicată și experiența noastră în domeniul construcțiilor ne-au ajutat să oferim proprietarului o casă sigură și stabilă, pregătită să îi ofere confort și liniște pe termen lung.

  • Beton
  • Servicii pompare
livrare beton Alma Vii
livrare beton Alma Vii

Rezultatul final

Un proiect împlinit, înseamnă un client fericit!

Lucrează cu noi!

Ai un proiect viitor?

Suntem pregătiți, să ne punem expertiza la lucru pentru proiectul tău. Echipa noastră dedicată este aici pentru a te ajuta în cele mai mici detalii.