Stație betoane Mediaș

Fundație și pardoseală din beton Hala Electro Metalurgie

Suntem încântați să vă prezentăm unul dintre proiectele recent finalizate unde am livrat betoane, beneficiarul final, Electro Metalurgie SRL

Categorie

Industrial

Client

Gama Construct SRL

Data

noiembrie 2022

Locație

Mediaș

În colaborare strânsă cu antreprenorul general, Gama Construct SRL, și beneficiarul final, Electro Metalurgie SRL, am reușit să furnizăm cu succes tot betonul necesar pentru proiectul lor. Am furnizat produse pentru fundație și pardoseală din beton, stâlpi și grinzi. Această colaborare a fost o reușită datorită capacității noastre de a răspunde unei provocări majore întâmpinate de client.

Una dintre principalele provocări cu care s-a confruntat clientul a fost necesitatea turnării unor cantități mari de beton într-un timp limitat. Acesta avusese experiențe neplăcute cu furnizori anteriori care nu au putut oferi soluția necesară într-un interval rezonabil de timp.

image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Comenzi livrate
image
2000 +
5 stele primite
image
300 +
Clienți fericiți

Fundație și pardoseală din beton

La AUTORUN COMPANY, am înțeles în mod clar nevoile și preocupările clientului nostru. Astfel, am reușit să oferim clientului nostru soluția de care avea nevoie, depășindu-i așteptările și asigurându-l că poate conta pe noi în orice situație. Rezultatul final a fost un proiect finalizat cu succes, iar clientul a rămas extrem de mulțumit de serviciile noastre.

  • Volum mare de betoane, din clase diferite.
  • Termene scurte de livrare.
  • Un total de aproximativ 1200 mc beton.

Cu o suprafață totală de 1500 mp, această hală industrială reprezintă o contribuție valoroasă la infrastructura Electro Metalurgie SRL și un exemplu de excelență a serviciilor AUTORUN COMPANY.

Electro Metalurgie SRL
pardoseala beton

Rezultatul final al acestui proiect

Această colaborare reprezintă o demonstrație clară a competenței și capacității noastre de a oferi soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri. Suntem mândri să fim partenerul de încredere al clientului nostru și să contribuim la succesul proiectelor lor.

  • Dezvoltare continuă.
  • Competență.
  • Satisfacția clienților.

La AUTORUN COMPANY, suntem mereu pregătiți să abordăm provocări și să găsim soluții inovatoare pentru clienții noștri. Experiența și profesionalismul nostru ne permit să oferim servicii de calitate superioară în industria construcțiilor.

Lucrează cu noi!

Ai un proiect viitor?

Suntem pregătiți, să ne punem expertiza la lucru pentru proiectul tău. Echipa noastră dedicată este aici pentru a te ajuta în cele mai mici detalii.