Stație betoane Mediaș

Amenajare sistem separativ de canalizare pe platforma SC AUTOMECANICA SA

Autorun Company a implementat un sistem tehnologic pentru separarea produselor petroliere în cadrul proiectului AUTOMECANICA SA.

Categorie

Industrial

Client

AUTOMECANICA SA

Data

mai 2019

Locație

Mediaș

Proiect: “Amenajare sistem separativ de canalizare pe platforma SC AUTOMECANICA SA” – faza III – Rețea de canalizare pluvială (deviere colector ovoid DN1000, Bazin colector cu sistem de repompare, Colector nou-intersecție cu colector existent, Drum de acces utilaje si echipamente.

image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Comenzi livrate
image
2000 +
5 stele primite
image
300 +
Clienți fericiți

Sistem separativ de canalizare

Autorun Company a implementat un sistem tehnologic pentru separarea produselor petroliere în cadrul proiectului AUTOMECANICA SA. Acesta constă dintr-un separator de namol și un separator de produse petroliere, ambele cu o capacitate de 150 l/s, prin care apele pluviale sunt prelucrate și evacuate. În caz de debite care depășesc capacitatea separatorului de produse petroliere, apa este stocată într-un bazin by-pass cu un volum de 529 mc, de unde este repompată în separatorul de nămol. Acest bazin are dimensiuni de 19.4m lungime și 18.2m lățime, este construit în săpătură deschisă, protejat cu folie impermeabilă și echipat cu o cameră de pompare și o rampă de acces pentru curățarea periodică.

Automecanica bazin
Amenajare sistem separativ de canalizare pe platforma AUTOMECANICA

Provocări ale proiectului

În timpul săpăturilor efectuate în derularea proiectului, ne-am confruntat cu câteva provocări.

După ce am intersectat accidental niște cabluri electrice de 20kV, am fost nevoiți să mutăm bazinul de retenție cu 5 metri mai aproape de râul Târnava, pentru a respecta standardele de siguranță.

De asemenea, am descoperit că nivelul apei freatice era cu 80 cm mai sus decât estimasem inițial. Pentru a continua lucrările în condiții de siguranță, am luat măsuri de consolidare a malurilor, am lărgit săpăturile pentru acomodarea sprijinirilor, am instalat puțuri pentru epuismente și am înlocuit solul afectat de epuismente cu beton de egalizare.

Toate betoanele utilizate la acest proiect au fost produse în statția proprie.

Mai multe despre serviciile prestate de compania noastră găsiți în pagina Lucrări de construcții civile și industriale

Lucrează cu noi!

Ai un proiect viitor?

Suntem pregătiți, să ne punem expertiza la lucru pentru proiectul tău. Echipa noastră dedicată este aici pentru a te ajuta în cele mai mici detalii.