Stație betoane Mediaș

Pompare betoane

Oferim servicii de pompare pentru diverse tipuri de betoane și mortare, cu pompă staționară de ultimă generație, în condiții variate
servicii pompare betoane Medias

Pomparea și turnarea betonului

Pomparea și turnarea betonului sunt procese esențiale în construcțiile civile și industriale. Prin utilizarea pompelor staționare de beton și a transportului cu autobetoniere, se pot realiza servicii de pompare eficiente pentru a livra betonul prin conducte în locuri greu accesibile. Această metodă nu numai că reduce cheltuielile cu forța de muncă, dar este, de asemenea, extrem de utilă în special la proiectele în care există un spațiu limitat pentru echipamente.

Fie că este vorba de transportul betonului la înălțimi, turnarea elementelor structurale de volume mici precum grinzi, centuri, stâlpi, planșee de dimensiuni mici sau subturnări la fundații, pomparea betonului aduce o soluție eficientă. De asemenea, este utilă pentru lucrări de consolidare prin torcretare, un proces care implică pulverizarea betonului la presiune înaltă pentru a crea un strat compact și durabil. Astfel, echipele dumneavoastră pot să se concentreze pe așezarea și nivelarea betonului, asigurând eficiența maximă a lucrărilor.

Avem capacitatea de a aplica betonul prin mai multe modalități, în funcție de specificul proiectului: turnare direct din autobetonieră, cu bandă transportoare de maxim 14,5 m, prin pompare cu pompă staționară, sau cu "pompă elefant" cu lungime cuprinsă între 21 și 36 m.

Folosind un model de pompa cum ar fi PUTZMEISTER/P720 TD, o pompă de mici dimensiuni, ușoară și pretabilă la pomparea betonului în locuri greu accesibile, prin intermediul tubulaturii flexibile, putem asigura livrarea betonului acolo unde este necesar. Echipa dumneavoastră se poate apoi concentra pe așezarea și nivelarea betonului, asigurând o finisare de înaltă calitate.

  • Livrarea betoanelor în locuri greu accesibile
  • Transportarea rapidă și ușoară a betonului la distanță sau înălțime
image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Proiecte de succes

Avem o experiență vastă în proiecte de mare anvergură, lucrând cu clienți importanți care au nevoie de servicii de pompare a betonului de înaltă calitate. Capacitatea de pompare a modelului PUTZMEISTER/P720 TD este impresionantă, având o presiune de lucru superioară care garantează eficiența și siguranța procesului de pompare. Această pompă poate livra betonul pe o distanță de până la 300 m pe orizontală și până la 100 m pe verticală, cu o capacitate de aproximativ 21 mc/h.

Indiferent de tipul de betoane sau mortare de egalizare pe care trebuie să le puneți în operă, serviciile noastre de pompare a betonului oferă calitate, eficiență și siguranță. Prin aceste servicii, vă ajutăm să vă îndepliniți obiectivele de construcție în mod eficient și să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult - construirea unei structuri de înaltă calitate care să reziste testului timpului.

pompare beton Medias
pompare betoane Medias
image

În primul rând, apreciez seriozitatea. Am mai lucrat și cu alte firme și niciuna nu a fost așa punctuală! Comunicarea a fost foarte bună, ce am discutat așa a fost. Eu am fost chiar foarte mulțumit! Se vede că este o echipă tânără care vrea să facă performanță și care se încadrează în standarde europene, să zic.
Aș recomanda stația de betoane AUTORUN cu mare plăcere. Sunt foarte plăcut surprins, am mai turnat beton, se poate vedea, cu alte firme. Acesta s-a văzut din start că e calitativ. Vreau să știu: 5 stele sunt la recenzii sau 10? Dar eu v-aș da maxim! Meritați pe deplin. Sunt foarte încântat și pe viitor vă voi recomanda altora, dar și eu dacă am nevoie, cu siguranță nu o să mă îndrept altundeva.

AUTORUN COMPANY
Ioan Bucșă
image

La începutul temeliei căutam o stație de betoane profesionistă, (fără găuri prin cifă) să ma asigur ca tot betonul ajunge la mine. După o serie de consultări cu alte stații de beton, am tras rapid concluzia că Autorun Company e singura stație de beton care se ridică la standardul așteptat de mine! Calitatea betonului, seriozitatea firmei și punctualitatea mă determina să las această recenzie. Voi construi și următoarele construcții cu dvs și vă voi recomanda mai departe!

AUTORUN COMPANY
Ilarie Brindea
image

Am fost plăcut surprins pentru că am dat mai multe telefoane și nu am reușit să găsesc pe nimeni într-un interval atât de scurt de timp. Am fost surprins că m-ați putut ajuta chiar în două ore, chiar ok. V-ați uitat la teren, ce soluții putem să găsim, pentru că avem o dificultate la pomparea betonului pentru că avem o distanță destul de mare de la acces până la turnare. Plăcut surprins din toate punctele de vedere.

AUTORUN COMPANY
Osvath Zsolt
image

Am observat că furnizează beton de calitate și sunt foarte punctuali. Niciodată nu au întârziat. Și sperăm că și în viitor să colaborăm, cu lucrări pe care le avem în zona Mediașului, pentru că suntem mulțumiți.

STRABAG
Dorin Hădărugă
STRABAG
image

Mărcile de beton livrate au îndeplinit exigențele beneficiarului. Livrarea betonului s-a executat în concordanță cu termenii contractului, lucrarea prezentând în final un înalt grad de calitate.

STONE WHITE SRL
Manager
STONE WHITE

Ai întrebări? Sună-ne azi!

+40 786 973 889

Broșură servicii

Dacă sunteți în căutarea unui partener care să vă ajute să vă eficientizați proiectele, să eliminați problemele înainte ca acestea să apară și să vă asigure că obțineți cea mai bună ofertă pentru proiectul dumneavoastră, noi suntem soluția.