Stație betoane Mediaș
pompa beton putzmeister

AUTORUN COMPANY se află mereu în căutarea celor mai inovatoare soluții pentru a răspunde cerințelor clienților noștri. Suntem încântați să anunțăm că am achiziționat noua pompă de beton PUTZMEISTER/P720, începând cu 19 ianuarie 2022.

Această tehnologie de ultimă generație deschide noi posibilități în livrarea și aplicarea betonului, oferind o capacitate de pompare de până la 21 mc/h și o presiune de lucru superioară.

Cu această pompă de beton, putem oferi servicii de pompare beton pe o distanță de până la 300 m pe orizontală și până la 100 m pe verticală, și de torcretare umedă a betonului la structuri de rezistență pe o distanță de până la 100 m pe orizontală și până la 80 m pe verticală,, plasându-ne printre puținele companii din zonă care oferă această opțiune. Printre avantajele acestei pompe se remarcă turnarea betonului la distanțe și înălțimi mari, flux neîntrerupt de turnare a betonului. Aceste avantaje fac punerea în operă a betoanelor mult mai ușoară și eficientă, cu rezultate foarte bune în aspectul final.

Mai mult decât atât, acordăm atenție și protejării mediului, investind in tehnologii noi cât mai puțin poluante. Motorul diesel al acestei pompe de beton întrunește ultima norma de emisie în vigoare, STAGE V, și nu aduce prejudicii mediului înconjurător. Suntem atenți la ce facem, dar și la cum facem.

Descoperă puterea inovației și fii martorul unor lucrări de excepție realizate cu ajutorul tehnologiei avansate de la AUTORUN COMPANY!