Stație betoane Mediaș
compresor Compair DLT 1303

Ultima achiziție a noastră este un compresor Compair model DLT 1303, care este un dispozitiv de înaltă eficiență conceput pentru a furniza un flux volumetric de supracompresie de 12 metri cubi pe minut.

Este un echipament tehnologic indispensabil pentru companie datorită capacității sale de a genera un flux constant de aer comprimat.
Cu o presiune de lucru de 12 bari, acest model de compresor este ideal pentru utilizare într-o varietate de situații industriale și comerciale.

Un alt aspect de remarcat al modelului de compresor DLT 1303 este robustețea sa. Fabricat cu standarde ridicate de calitate, acesta este conceput pentru a rezista la condițiile de lucru dure și la uzura continuă.
Fie că vorbim de utilizarea în construcții, fabricație, industria auto sau orice altă execuție care necesită un flux de aer comprimat fiabil, compresorul Compair model DLT 1303 reprezintă o alegere excelentă. Fiabilitatea și eficiența sa, împreună cu fluxul volumetric de supracompresie de 12 mc/min și supracompresia de funcționare de 12 bar, îl fac să se distingă în rândul dispozitivelor similare disponibile pe piață.

Acest echipament este disponibil și pentru închiriere. Detalii în pagina Închiriere scule și utilaje.