Stație betoane Mediaș

Închiriere scule și utilaje

Totul pentru bunul mers al unui șantier de construcții, condiții avantajoase, personal operator calificat
inchirieri masini utilaje Medias

Scule și utilaje pentru construcții

În cadrul serviciilor noastre, oferim posibilitatea de închiriere a unei game variate de scule și utilaje, adaptate pentru a satisface diverse nevoi în cadrul unui proiect de construcție. Acum, puteți beneficia de o reducere semnificativă la închirierea acestora.

În oferta noastră veți găsi scule de mică mecanizare, esențiale pentru orice șantier. De exemplu, vibratorul de beton este ideal pentru compactarea betonului proaspăt turnat, asigurând o umplere eficientă a cofrajelor și eliminând golurile de aer. Generatorul oferă sursa necesară de energie în zonele fără acces la rețeaua electrică, iar placa vibranta este ideală pentru compactarea solului și pregătirea terenului.

De asemenea, oferim la închiriere compresoare de diferite dimensiuni și capacități, potrivite pentru diverse aplicații, precum vopsirea, curățarea cu jet de aer sau acționarea unor unelte pneumatice. Pompa pentru betoane este un utilaj indispensabil pentru transportul betonului la înălțimi sau distanțe mari.

Oferta noastră include, de asemenea, o gamă variată de utilaje grele, precum autoutilitare, autobasculante și excavatoare. Acestea sunt esențiale pentru transportul materialelor de construcție, excavarea terenului și alte sarcini specifice șantierelor de construcții.

  • 50% REDUCERE la închirierea sculelor, echipamentelor și utilajelor
  • 50% REDUCERE la staționarea autobetonierei în șantier
  • 50% REDUCERE la descărcarea cu bandă transportoare sau cu pompă staționară
  • Promoții valabile pentru clienții care achiziționează betoane
image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Proiecte de succes

Toate echipamentele și utilajele pe care le oferim spre închiriere sunt operate de personalul nostru calificat. Acest lucru asigură o utilizare eficientă și în condiții de siguranță a acestora, minimizând riscul de accidente sau deteriorări.

Ne străduim să asigurăm că fiecare client beneficiază de echipamentele potrivite pentru nevoile proiectului său. Prin urmare, personalul nostru este întotdeauna disponibil pentru a vă oferi consultanță și asistență în alegerea utilajelor și sculelor adecvate.

Indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului dumneavoastră de construcție, ne angajăm să vă oferim soluțiile de închiriere ale utilajelor și sculelor care să vă permită să finalizați lucrările în cel mai eficient și sigur mod posibil. În plus, ne asigurăm că toate echipamentele noastre sunt bine întreținute și funcționează la cele mai înalte standarde, pentru a vă asigura un randament optim și fiabilitate.

transport exceptional Medias
excavator atlas Medias
image

În primul rând, apreciez seriozitatea. Am mai lucrat și cu alte firme și niciuna nu a fost așa punctuală! Comunicarea a fost foarte bună, ce am discutat așa a fost. Eu am fost chiar foarte mulțumit! Se vede că este o echipă tânără care vrea să facă performanță și care se încadrează în standarde europene, să zic.
Aș recomanda stația de betoane AUTORUN cu mare plăcere. Sunt foarte plăcut surprins, am mai turnat beton, se poate vedea, cu alte firme. Acesta s-a văzut din start că e calitativ. Vreau să știu: 5 stele sunt la recenzii sau 10? Dar eu v-aș da maxim! Meritați pe deplin. Sunt foarte încântat și pe viitor vă voi recomanda altora, dar și eu dacă am nevoie, cu siguranță nu o să mă îndrept altundeva.

AUTORUN COMPANY
Ioan Bucșă
image

La începutul temeliei căutam o stație de betoane profesionistă, (fără găuri prin cifă) să ma asigur ca tot betonul ajunge la mine. După o serie de consultări cu alte stații de beton, am tras rapid concluzia că Autorun Company e singura stație de beton care se ridică la standardul așteptat de mine! Calitatea betonului, seriozitatea firmei și punctualitatea mă determina să las această recenzie. Voi construi și următoarele construcții cu dvs și vă voi recomanda mai departe!

AUTORUN COMPANY
Ilarie Brindea
image

Am fost plăcut surprins pentru că am dat mai multe telefoane și nu am reușit să găsesc pe nimeni într-un interval atât de scurt de timp. Am fost surprins că m-ați putut ajuta chiar în două ore, chiar ok. V-ați uitat la teren, ce soluții putem să găsim, pentru că avem o dificultate la pomparea betonului pentru că avem o distanță destul de mare de la acces până la turnare. Plăcut surprins din toate punctele de vedere.

AUTORUN COMPANY
Osvath Zsolt
image

Am observat că furnizează beton de calitate și sunt foarte punctuali. Niciodată nu au întârziat. Și sperăm că și în viitor să colaborăm, cu lucrări pe care le avem în zona Mediașului, pentru că suntem mulțumiți.

STRABAG
Dorin Hădărugă
STRABAG
image

Mărcile de beton livrate au îndeplinit exigențele beneficiarului. Livrarea betonului s-a executat în concordanță cu termenii contractului, lucrarea prezentând în final un înalt grad de calitate.

STONE WHITE SRL
Manager
STONE WHITE

Ai întrebări? Sună-ne azi!

+40 786 973 889

Broșură servicii

Dacă sunteți în căutarea unui partener care să vă ajute să vă eficientizați proiectele, să eliminați problemele înainte ca acestea să apară și să vă asigure că obțineți cea mai bună ofertă pentru proiectul dumneavoastră, noi suntem soluția.