Stație betoane Mediaș

Agregate pentru betoane

Producem și livrăm agregate de calitate conform standardelor aplicabile, pentru proiecte de construcții solide și durabile.
agregate pentru betoane Medias

Asigurăm agregate și servicii de calitate

Agregatele joacă un rol crucial în producția de betoane, având o pondere semnificativă în compoziția acestora. Ele se împart în două categorii principale: agregat fin (nisip) și agregat grosier (pietriș, balast).

Noi producem și livrăm diferite sorturi de agregate, provenite din balastiera proprie, unde sunt sortate, spălate și transformate în materiale de construcție de înaltă calitate. Agregatele concasate au diverse granulații, în funcție de aplicațiile pentru care sunt destinate.

Agregatele au rolul esențial de a asigura rezistența și durabilitatea betonului. În procesul de fabricare a betoanelor și șapei, granulația, forma și dimensiunea agregatelor sunt elemente cheie. Acestea sunt, de asemenea, folosite în fabricarea mortarelor de tencuială și zidărie, fabricarea adezivilor, fabricarea prefabricatelor din beton, fabricarea mixturilor asfaltice, lucrări de terasamente și multe alte aplicații.

  • Agregate de calitate superioară
  • Transportarea produselor de balastieră până la locația clientului
  • Flexibilitate în abordarea necesităților clienților noștri
  • Constanță în nivelul de calitate al produselor și serviciilor noastre
image
400 +
Clienți mulțumiți
image
2800 +
Proiecte de succes

Pentru a garanta calitatea, ne asigurăm că toate agregatele noastre respectă standardele aplicabile și sunt testate pentru a corespunde specificațiilor tehnice. În cadrul procesului de producție, adoptăm soluții moderne care să respecte normele de protecție a mediului.

Prin balastiera noastră și parteneriatele pe care le-am dezvoltat, suntem în măsură să oferim o varietate de agregate pentru diferite aplicații de construcții, garantând în același timp o calitate constantă și o livrare eficientă. În acest fel, susținem eficiența proiectelor dumneavoastră de construcție și vă oferim posibilitatea de a lucra cu un singur furnizor pentru toate nevoile dumneavoastră de agregate.

În concluzie, agregatele sunt componente fundamentale în producerea betoanelor și joacă un rol esențial în multe alte aplicații de construcții. Noi ne angajăm să livrăm agregate de cea mai înaltă calitate, care să îndeplinească toate standardele tehnice și să contribuie la succesul proiectelor dumneavoastră de construcție.

agregate betoane grosiere
agregate betoane fine
image

În primul rând, apreciez seriozitatea. Am mai lucrat și cu alte firme și niciuna nu a fost așa punctuală! Comunicarea a fost foarte bună, ce am discutat așa a fost. Eu am fost chiar foarte mulțumit! Se vede că este o echipă tânără care vrea să facă performanță și care se încadrează în standarde europene, să zic.
Aș recomanda stația de betoane AUTORUN cu mare plăcere. Sunt foarte plăcut surprins, am mai turnat beton, se poate vedea, cu alte firme. Acesta s-a văzut din start că e calitativ. Vreau să știu: 5 stele sunt la recenzii sau 10? Dar eu v-aș da maxim! Meritați pe deplin. Sunt foarte încântat și pe viitor vă voi recomanda altora, dar și eu dacă am nevoie, cu siguranță nu o să mă îndrept altundeva.

AUTORUN COMPANY
ratings
Ioan Bucșă
image

La începutul temeliei căutam o stație de betoane profesionistă, (fără găuri prin cifă) să ma asigur ca tot betonul ajunge la mine. După o serie de consultări cu alte stații de beton, am tras rapid concluzia că Autorun Company e singura stație de beton care se ridică la standardul așteptat de mine! Calitatea betonului, seriozitatea firmei și punctualitatea mă determina să las această recenzie. Voi construi și următoarele construcții cu dvs și vă voi recomanda mai departe!

AUTORUN COMPANY
ratings
Ilarie Brindea
image

Am fost plăcut surprins pentru că am dat mai multe telefoane și nu am reușit să găsesc pe nimeni într-un interval atât de scurt de timp. Am fost surprins că m-ați putut ajuta chiar în două ore, chiar ok. V-ați uitat la teren, ce soluții putem să găsim, pentru că avem o dificultate la pomparea betonului pentru că avem o distanță destul de mare de la acces până la turnare. Plăcut surprins din toate punctele de vedere.

AUTORUN COMPANY
ratings
Osvath Zsolt
image

Am observat că furnizează beton de calitate și sunt foarte punctuali. Niciodată nu au întârziat. Și sperăm că și în viitor să colaborăm, cu lucrări pe care le avem în zona Mediașului, pentru că suntem mulțumiți.

STRABAG
ratings
Dorin Hădărugă
STRABAG
image

Mărcile de beton livrate au îndeplinit exigențele beneficiarului. Livrarea betonului s-a executat în concordanță cu termenii contractului, lucrarea prezentând în final un înalt grad de calitate.

STONE WHITE SRL
ratings
Manager
STONE WHITE

Ai întrebări? Sună-ne azi!

+40 786 973 889

Broșură servicii

Dacă sunteți în căutarea unui partener care să vă ajute să vă eficientizați proiectele, să eliminați problemele înainte ca acestea să apară și să vă asigure că obțineți cea mai bună ofertă pentru proiectul dumneavoastră, noi suntem soluția.